De Jongh Hout – Houthandel Noord Holland

Bij de ‘grootste’ houthandel van Graft-De Rijp, De Jongh Hout bent u aan het juiste adres. U kunt bij De Jongh Hout alles op houtgebied vinden.

Houthandel De Jongh Hout staat voor een goed product tegen een scherpe prijs. Van plankenvloeren, hardhouten palen, gewolmaniseerde palen, gewolmaniseerde planken 18×145 mm met ronde hoeken, bangkirai planken 16×145 mm met ronde hoeken, hardhout rabat, gewolmaniseerd rabat, gewolmaniseerde vlonderdelen, hardhouten vlonderdelen, hardhout damwandprofiel, bangkirai schermen, gewolmaniseerde schermen, hardhouten en gewolmaniseerde poorten op maat gemaakt,.

Ook hardhouten balken van 45×70 mm en 45×90 mm, gewolmaniseerde balken van 45×70 mm, multiplex interieur en exterieur kwaliteit, MDF, underlayment, betonplex, spaanplaat, hardboard, raggels, vuren 44×70 mm, vuren baddingen, vuren planken, vuren dakhout, MDF plinten, meranti diverse maten, meranti kozijnprofielen, isolatiemateriaal, tuinmeubelen tot de bevestigingsmaterialen/ijzerwaren.

U vindt van alles bij houthandel  De Jongh Hout.
Klik hier voor meer informatie van houthandel De Jongh Hout.

Kwaliteit + Goede informatie bij houthandel Noord Holland De Jongh Hout.

Wij van houthandel noord holland De Jongh Hout hebben de goede hardhoutsoorten in huis. Er is ook een goedkopere/slechtere variant op de markt namelijk Keruing. Dit heeft een duurzaamheid van gewolmaniseerd vuren waar wij van houthandel de Jongh Hout niet achter staan. Keruing heeft de eigenschap dat bij warm weer er harsbolletjes uit komen, erg vervelend als u een terras hiervan heeft want u kleeft er aan vast. Bij De Jongh Hout vindt u het goede hardhout tegen een scherpe prijs.
Kom gerust eens langs bij houthandel De Jongh Hout. Wij zitten aan de Dorpsstraat 15 in Graft-De Rijp, gelegen aan de N244 tussen Alkmaar en Purmerend.
Houthandel noord holland De Jongh Hout is geopend van maandag t/m vrijdag van 8-18 uur, en zaterdag van 8.30-16.30 uur. Of bel gewoon even als u op een ander tijdstip langs wilt komen.
Neem contact op met houthandel noord holland De Jongh Hout.

grenen vloerhout - Houthandel Noord Holland
Hardhouten schutting - Houthandel Noord Holland