massaranduba vlonderdelen - houthandel noord holland

MASSARANDUBA

Massaranduba is een hardhoutsoort dat ook wel paardevleeshout wordt genoemd. Deze massaranduba vlonderplank is uiterst geschikt voor terrassen, aanlegsteigers of als afdekplank voor bijvoorbeeld beschoeiing. 

Hardhoutenbalken

Hardhout wordt voornamelijk buiten gebruikt omdat het heel sterk is en lang goed blijft. Als bouwhout wordt hardhout gebruikt voor buitenkozijnen maar ook voor schuttingen, tuinhuizen, tuindeuren en vlonders.

Hardhout voor buiten

Kies hardhout voor kozijnen. Met een beetje onderhoud blijven kozijnen jarenlang mooi en verrotten niet.

Eindeloze mogelijkheden van hardhout balken

Bij De Jongh Hout heeft u de keuze uit geschaafde of fijnbezaagde hardhout balken. Ook bijpassende hardhout planken en hardhout palen vindt u in ons assortiment terug.

Hardhoutenplanken

Voor een natuurlijk uiterlijk van uw vlonder of terras zit u met hardhouten planken goed. Van damwand en vlechtstrip tot vlonderplank en van geschaafd tot fijnbezaagd. De planken zijn eenvoudig te onderhouden en bovendien staat hardhout, o.a. afkomstig uit Brazilië en Indonesië, bekend om haar duurzame karakter. Hierdoor zijn ze jaren bestand tegen allerlei weersomstandigheden.

Advies bij het kiezen van uw hardhouten plank?

U kunt onze hardhouten planken en andere planken ook gebruiken ter decoratie. We geven u graag advies over welk type planken het beste bij uw wensen past. Vraag dus gerust vrijblijvend informatie aan.

Douglas planken

Douglashout is afkomstig van de Douglasspar en wordt in velerlei toepassingen gebruikt, zoals Douglas schuttingen, tuinmeubels en vloeren, maar ook spanten en gevelbekleding. De Jongh Hout  biedt u een ruim assortiment van Douglas contructiehout, Douglas Potdekselplanken en Douglas geprofileerde delen aan; wij waarborgen onze constante kwaliteit door streng te selecteren op inkoop, zodat u altijd het beste Douglashout kunt verwachten.

Als het gaat om tuinhout, dan is Douglas hout een echte klassieker.  Douglashout is verkrijgbaar in verschillende soorten en maten. U kunt bij ons gewone planken kopen, maar ook balken en rabatdelen.