PLAATMATERIALEN NOORD HOLLAND VAN DE JONGH HOUT

Betonplex, underlayment, gipsplaat, MDF, spaanplaat, multiplex interieur, multiplex exterieur grenen kastpanelen, etc. Alles op het gebied van plaatmaterialen kunt u bij ons vinden.

Toepassingen van Plaatmaterialen
Plaatmaterialen Noord Holland zijn overal voor te gebruiken, als afdak, als vloer of als wand. U kunt van plaatmaterialen kisten, kasten en ander meubilair maken. Ook worden plaatmaterialen als verloren bekisting gebruikt bij het maken van funderingen. De dikkere plaatmaterialen als BV 40 mm multiplex exterieur worden ook wel als deuren gebruikt. Of om bijvoorbeeld gemakkelijk een opstapje weg te werken kan ook een stuk van plaatmaterialen gebruikt worden. De dunne plaatmaterialen als 3,6 mm multiplex worden ook wel gebruikt om mee te figuurzagen. Plaatmaterialen Noord Holland kunnen ook als wandbetimmering gebruikt worden. Om bergruimtes te creëren in de schuine zoldergedeeltes van de zolder in huis worden ook wel plaatmaterialen gehanteerd. Tevens kunnen plaatmaterialen gebruikt worden als gevelbekleding. Het afsluiten van de kruipruimte onder het huis wordt ook van plaatmaterialen gemaakt. Van plaatmaterialen kunnen ook plinten gezaagd worden, of nieuwe keukenkastfronten gemaakt worden.
U ziet; er zijn vele mogelijkheden te bedenken voor plaatmaterialen.

Is uw interesse gewekt en wilt u eens langskomen bij de Jongh Hout voor plaatmaterialen Noord Holland?
U bent van harte welkom voor plaatmaterialen bij De Jongh Hout van maandag t/m vrijdag van 8-18 uur. Op zaterdag kunt u terecht van 9-16.30 uur.
Eventueel kunt u bellen om een afspraak te maken om alle plaatmaterialen bij de Jongh Hout te bekijken. Het telefoonnummer is 0299-673279.

Voor meer info