Wat is Zweeds Rabat Zwart?

Dit zijn rabatdelen die taps toelopen. Ze zijn zo geproduceerd om de delen horizontaal op gepotdekselde wijze in elkaar te bevestigen. De planken worden daarom ook wel potdekselplanken genoemd. Een voordeel van deze constructie is dat regenwater goed afgevoerd kan worden en dat de wind niet naar binnen kan. Zweedse Rabatdelen zijn solide. Het dunste deel is goed tegen scheuren bestand. Daarnaast hebben de rabatdelen een lange levensduur zeker als u kiest voor Douglas hout of Zweeds Rabat van Red Cedar.

Verschillende soorten rabatdelen

Bij De Jongh hout koop je rabatdelen in verschillende stijlen, soorten en structuren. Zoals eerder benoemd kies je uit kunststof, houten of cementgebonden rabatdelen. Binnen deze materialen kun je kiezen voor: rabatdelen thermisch gemodificeerd, bamboe, accoya, douglas, Western Red Cedar Naast de verschillende materialen bestaan er ook nog enkele en dubbele rabat planken. Bij enkele rabatdelen kies je uit één plank met een lagere paneelhoogte. Dit heeft als voordeel dat je lastige hoeken gemakkelijker kunt bekleden. Dubbele rabatdelen hebben een hoog paneel. Dit zorgt er voor dat je een gevel een stuk sneller kunt bekleden.

Is uw interesse gewekt en wilt u eens langskomen om een en ander te bekijken of bespreken?
U bent van harte welkom bij De Jongh Hout van maandag t/m vrijdag van 8-17 uur. Op zaterdag kunt u terecht van 8.30-15.00 uur.
Eventueel kunt u bellen om een afspraak te maken. Ons telefoonnummer is 0299-673279.