Tuinhout

Voor al uw tuinhout o.a.

  • Vlonderhout
  • Schoeiinghout
  • Damwandprofiel
  • Schuttinghout

Ook voor hardhouten en gewolmaniseerde tuinschermen kunt u bij ons terecht.
Standaard 180×180 cm, maar ook op maat gemaakt.
Ook poorten op elke gewenste maat verkrijgbaar.
Beschoeiingen, schuttingen, pergola’s, vlonders, alles kan door ons geplaatst worden.


Op zoek naar tuinhout in de buurt van Noord Holland?

Je bent aan het juiste adres bij De Jongh hout

Het tuinhout noord holland van De Jongh Hout is van de beste kwaliteit tegen de scherpste prijzen. Ons assortiment bestaat uit:

Gew. Rabat en geschaafd met ronde hoeken, bangkirai schuttingdelen 16×145 mm , hardhouten palen 6×6 cm ruig, hardhouten palen 68×68 mm geschaafd, hardhouten schoeiingdelen 20 cm breed. Hardhouten balken van zelfs 10×15 cm kunnen ook uit de voorraad tuinhout noord holland van De Jongh Hout geleverd worden. Verder behoren ook hardhouten damwandprofiel, hardhouten en gewolmaniseerde tuinschermen, hardhouten vlonderdelen en hardhouten balken van 45×70 mm en 45×90 mm tot de mogelijkheden uit voorraad te leveren in het tuinhout noord holland bij ons.

Als u afwijkende maten nodig heeft, kunnen wij dit natuurlijk voor u bestellen.

Maatwerk + plaatsen van Tuinhout Noord Holland bij De Jongh Hout

Bij De Jongh Hout kunt u ook terecht voor maarwerk op het gebied van tuinhout noord holland. Als het niet helemaal uitkomt op hele schermen, dan maken wij ze pas. Ook als u geen lange lengtes tuinhout noord holland mee kunt nemen korten wij het voor u af. Als u geen mogelijkheid ziet om de schutting, vlonder of schoeiing zelf te plaatsen, dan doen wij dit voor u met ons eigen tuinhout noord holland op vakkundige wijze. Wij kunnen van ons tuinhout noord holland zelfs tuinkasten op maat maken; zeer exclusief!

Kom langs bij De Jongh Hout om de goede kwaliteit van het tuinhout noord holland te zien. Desgewenst kunnen wij uw bestelde hout ook bij u thuis bezorgen. Het tijdstip kan zo worden afgesproken, dat u geen vrij hoeft te vragen van uw werk. Wij zijn geopend van maandag t/m vrijdag van 8-18 uur en op zaterdag van 9-16.30 uur. Verder kunt u altijd even bellen naar 0299-673279 of