Potdekselplanken

Wanneer u op zoek bent naar potdekselplanken zwart dan bent u bij De Jongh Hout aan het juiste adres. Potdekselplanken zijn geschikt om dakpansgewijs over elkaar te monteren. Door de planken op deze manier te bevestigen aan een gevel of schutting kan regenwater goed worden afgevoerd. Het is dus niet alleen fraai om te zien, het heeft ook daadwerkelijk een functie. Potdekselplanken zijn verkrijgbaar in diverse uitvoeringen. Naast Zweeds Rabat vindt u in ons assortiment dus ook rechte Douglas planken. Onze zwarte potdekselplanken zwart zijn zowel gedompeld als gespoten leverbaar.

De voordelen

De meeste planken zijn vervaardigd van Douglas hout en deze houtsoort heeft een aantal voordelen ten opzichte van andere houtsoorten. Zo is Douglas hout ten eerste een zeer duurzame houtsoort welke in staat is om tot wel 15 jaar lang mee te gaan. Daarnaast kan deze houtsoort gemakkelijk bewerkt worden en is deze tevens milieuvriendelijk.

Naast dat de eigenschappen van Douglas hout bijzonder goed zijn, beschikt het hout over een warme uitstraling. Niet voor niets is deze houtsoort op dit moment dan ook de meest gebruikte houtsoort voor het maken van overkappingen en schuren in de tuin. De planken kunnen gebruikt worden voor het creëren van een robuuste uitstraling van uw tuin.

Is uw interesse gewekt en wilt u eens langskomen om een en ander te bekijken of bespreken?
U bent van harte welkom bij De Jongh Hout van maandag t/m vrijdag van 8-17 uur. Op zaterdag kunt u terecht van 8.30-15.00 uur.
Eventueel kunt u bellen om een afspraak te maken. Ons telefoonnummer is 0299-673279.