PLAATMATERIALEN PURMEREND VAN DE JONGH HOUT

 

Betonplex, underlayment, gipsplaat, MDF, spaanplaat, multiplex interieur, multiplex exterieur grenen kastpanelen, etc. Alles op het gebied van plaatmaterialen Purmerend kunt u bij ons vinden.
Toepassingen van Plaatmaterialen Purmerend
Plaatmaterialen Purmerend zijn overal voor te gebruiken, als afdak, als vloer of als wand. U kunt van plaatmaterialen kisten, kasten en ander meubilair maken. Ook worden plaatmaterialen Purmerend als verloren bekisting gebruikt bij het maken van funderingen. De dikkere plaatmaterialen Purmerend als BV 40 mm multiplex exterieur worden ook wel als deuren gebruikt. Of om bijvoorbeeld gemakkelijk een opstapje weg te werken kan ook een stuk van plaatmaterialen gebruikt worden. De dunne plaatmaterialen Purmerend als 3,6 mm multiplex worden ook wel gebruikt om mee te figuurzagen. Plaatmaterialen Purmerend kunnen ook als wandbetimmering gebruikt worden. Om bergruimtes te creëren in de schuine zoldergedeeltes van de zolder in huis worden ook wel plaatmaterialen gehanteerd. Tevens kunnen plaatmaterialen Purmerend gebruikt worden als gevelbekleding. Het afsluiten van de kruipruimte onder het huis wordt ook van plaatmaterialen Purmerend gemaakt. Van plaatmaterialen kunnen ook plinten gezaagd worden, of nieuwe keukenkastfronten gemaakt worden.
U ziet; er zijn vele mogelijkheden te bedenken voor plaatmaterialen Purmerend.

Is uw interesse gewekt en wilt u eens langskomen bij de Jongh Hout voor plaatmaterialen Purmerend?
U bent van harte welkom voor plaatmaterialen Purmerend bij De Jongh Hout van maandag t/m vrijdag van 8-18 uur. Op zaterdag kunt u terecht van 9-16.30 uur.
Eventueel kunt u bellen om een afspraak te maken om alle plaatmaterialen Purmerend bij de Jongh Hout te bekijken. Het telefoonnummer is 0299-673279. 

Voor meer info