PLAATMATERIALEN ALKMAAR VAN DE JONGH HOUT

 

Betonplex, underlayment, gipsplaat, MDF, spaanplaat, multiplex interieur, multiplex exterieur grenen kastpanelen, etc. Alles op het gebied van plaatmaterialen Alkmaar kunt u bij ons vinden.

Toepassingen van Plaatmaterialen Alkmaar
Plaatmaterialen Alkmaar zijn overal voor te gebruiken, als afdak, als vloer of als wand. U kunt van plaatmaterialen kisten, kasten en ander meubilair maken. Ook worden plaatmaterialen Alkmaar als verloren bekisting gebruikt bij het maken van funderingen. De dikkere plaatmaterialen Alkmaar als BV 40 mm multiplex exterieur worden ook wel als deuren gebruikt. Of om bijvoorbeeld gemakkelijk een opstapje weg te werken kan ook een stuk van plaatmaterialen gebruikt worden. De dunne plaatmaterialen Alkmaar als 3,6 mm multiplex worden ook wel gebruikt om mee te figuurzagen. Plaatmaterialen Alkmaar kunnen ook als wandbetimmering gebruikt worden. Om bergruimtes te creëren in de schuine zoldergedeeltes van de zolder in huis worden ook wel plaatmaterialen gehanteerd. Tevens kunnen plaatmaterialen Alkmaar gebruikt worden als gevelbekleding. Het afsluiten van de kruipruimte onder het huis wordt ook van plaatmaterialen Alkmaar gemaakt. Van plaatmaterialen kunnen ook plinten gezaagd worden, of nieuwe keukenkastfronten gemaakt worden.
U ziet; er zijn vele mogelijkheden te bedenken voor plaatmaterialenAlkmaar.

Is uw interesse gewekt en wilt u eens langskomen bij de Jongh Hout voor plaatmaterialen Alkmaar?
U bent van harte welkom voor plaatmaterialen Alkmaar bij De Jongh Hout van maandag t/m vrijdag van 8-18 uur. Op zaterdag kunt u terecht van 9-16.30 uur.

Eventueel kunt u bellen om een afspraak te maken om alle plaatmaterialen Alkmaar bij de Jongh Hout te bekijken. Het telefoonnummer is 0299-673279.

Voor meer info