De functie van boeidelen

Boeidelen oftewel dakrandpanelen beschermen uw huis tegen de weersinvloeden wind en water. Daarnaast verfraaien boeidelen uw gevel en de dakranden. Onder boeidelen vallen alle zichtbare, afgewerkte houten delen langs de dakranden. Natuurlijk bedoelen we de opstaande kanten onderaan het dak waar het regenwater wordt opgevangen, maar ook de zichtbare houten delen in een puntdak. Ook een dakkapel en de afwerking rondom platte daken van een garage of aanbouw worden boeidelen genoemd. Boeidelen ondervinden veel invloed van zon, wind, water of welke weersomstandigheden dan ook. Daarom is het belangrijk om ze om de zoveel jaar te schilderen met een verfsysteem van hoge kwaliteit. De Jongh Hout biedt u verschillende soorten boeidelen voor een jarenlange verzorgde gevel.

Boeidelen vervangen rondom je huis

Boeidelen zorgen voor een optimale bescherming tegen verschillende weersinvloeden van je huis. Daarbij dient het ook als gevelbekleding en verfraait het blijvend de uitstraling van je woning. Zorg daarom altijd voor strak afgewerkte dakranden en houd je huis in waarde.

Is uw interesse gewekt en wilt u eens langskomen om een en ander te bekijken of bespreken?
U bent van harte welkom bij De Jongh Hout van maandag t/m vrijdag van 8-18 uur. Op zaterdag kunt u terecht van 9-16.30 uur.
Eventueel kunt u bellen om een afspraak te maken. Ons telefoonnummer is 0299-673279.