Blokhut Noord Holland – Wilt u uw blokhut laten plaatsen? We doen het graag

De blokhutten noord holland van De Jongh Hout van leverancier Tuindeco zijn van eerste klas Noord-Europees vuren hout. Bij ons kunt u natuurlijk ook blokhutten noord holland van andere leveranciers o.a.  Woodvision verkrijgen.

Meer zien

BLOKHUTTEN TKC

U bent op zoek naar Blokhutten TKC? Bij De Jongh Hout kunt u terecht voor de verkoop van diverse blokhutten. U vindt bij ons blokhutten tegen een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.
De Jongh Hout is uw specialist voor een blokhut of hoekblokhut.
Met een blokhut kunt u alle seizoenen lang genieten van uw tuin. Lange en gezellige zomeravonden met familie of vrienden.
Heerlijk ontspannen en genieten vanuit uw blokhut van het ontluikende voorjaar of het prachtige kleurenpalet van de herfsttuin.
Een blokhut draagt niet alleen bij aan de sfeer in de tuin, maar is bovenal praktisch en functioneel. Zo kan u van alles in uw blokhut opbergen gereedschap, fietsen, tuinmeubelen etc.
Je kunt er bijvoorbeeld ook een werkplek, buitenverblijf of tearoom creëren. Wat leuk is voor kinderen als een eigen speelplekje.

Op zaterdag kunt u terecht van 9-16.30 uur. Eventueel kunt u bellen om een afspraak te maken. Ons telefoonnummer is 0299-673279. Klik hier voor informatie over blokhutten noord holland bij De Jongh Hout

Voor meer info