Blokhutten Purmerend

De blokhutten Purmerend van De Jongh Hout van leverancier Tuindeco zijn van eerste klas Noord-Europees vuren hout. Bij ons kunt u natuurlijk ook blokhutten Purmerend van andere leveranciers , o.a. Woodvision verkrijgen.

Blokhutten Purmerend van Tuindeco biedt een compleet programma in 28-34-40-45-50-58 en 70 mm houtdikte, en zijn uit voorraad leverbaar.De blokhutten worden van Tuindeco met echt glas geleverd. Bij iedere blokhut zit standaard al het benodigde hang- en sluitwerk, waarbij voor alle blokhutten cilindersloten worden gebruikt. Tevens zijn er modellen waar er isolatieglas wordt toegepast, compleet met draai/kiepramen.
Om zo lang mogelijk plezier te hebben van uw blokhutten is het raadzaam om deze te behandelen met bv. embadecor. Hier zit een werkzame stof in die bescherming biedt tegen aantasting door houtaantastende en houtverkleurende schimmels. Blokhutten kunnen wij desgewenst voorzien van een hardhouten funderingsbalk met sponning en een vloer van underlayment. Het beste is om de blokhutten te funderen met palen om verzakkingen te voorkomen en de deur altijd goed te laten dichtgaan.
Een goot monteren is ook verstandig om de levensduur van de blokhutten te optimaliseren. Tevens heeft u dan geen last meer van opspattend zand en/of vuiligheid tijdens regenbuien. Om de blokhutten Purmerend tijdens een storm tegen het opwaaien van het dak te beschermen is er ook een stormankerset te leveren. Indien u in de blokhutten een extra raam of deur wenst is dat ook mogelijk. Deze zijn apart bij te bestellen.
U kunt de blokhutten Purmerend ook door ons laten plaatsen.

Is uw interesse gewekt en wilt u eens langskomen om een en ander te bekijken of bespreken?
U bent van harte welkom bij De Jongh Hout van maandag t/m vrijdag van 8-18 uur. Op zaterdag kunt u terecht van 9-16.30 uur.
Eventueel kunt u bellen om een afspraak te maken. Ons telefoonnummer is 0299-673279.

Voor meer info